Natur

Formålet med å være bedre hver dag. Jobber for å levere det beste.

Helt fra starten var det klart at Green Hill Sport hadde til hensikt å gjøre det beste sportsklær og det beste sportsutstyret på markedet. Og bli et merke synonym med kvalitet, skjønnhet og fortreffelighet. Som sportsfolk vi sørger for, tar vi sikte på å bli bedre hver dag, få det beste ut av oss selv og forsøke å levere det beste til våre kunder.

Hvor kommer vi fra

En familiebedrift som startet i 1964 fra en persons innsats. En mann med en sterk ide, mot og selvtillit til å gjøre ting annerledes. Han grunnla et selskap med en dyp respekt for opprinnelsen til kampsport, tradisjon, kvalitet og design i sentrum. Med hensikt  til å levere toppkvalitet sportsklær og sportsutstyr til sportsfolk rundt om i verden.


Hvor er vi i dag

Vi startet med å produsere utstyr for boksing og kampsport og har blitt en av verdens ledende sportmerker. En pålitelig leverandør med et øye for de nyeste trender og fremskritt innen materialer, produksjonsteknikker og sports teknologi. Alltid i samsvar med internasjonale kvalitetstandarder - Green Hill er sertifisert fra ISO 9001.

Måten vi jobber på

Våre merkeverdier gir rammen på hvordan vi gjør forretninger i Green Hill Sport. De veileder oss i alt vi gjør - fra viktige forretningsbeslutninger til daglige aktiviteter. I praksis betyr dette at vi samarbeider med hverandre, våre partnere og våre kunder med et øye for detaljer. Vi opererer med overholdelse av arbeids-regler og arbeider med stor respekt for bærekraftig utvikling og miljøvern. Vi bryr oss om alle idretter og for alle mennesker.